Dental Junior

Širimo možnosti shranjevanja

V podjetju Biobanka že od leta 2008 uspešno izvajamo storitev shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi in popkovnice. Zaupa nam že več kot 4000 slovenskih staršev, ki so se odločile, da bodo imeli njihovi otroci možnost učinkovitega zdravljenja nekaterih težjih poškodb ali bolezni s celičnimi terapijami. Zavedamo se, da za mnoge odvzem matičnih celic ob rojstvu otroka ni bil mogoč, zato smo se v letu 2015 odločili, da ponudimo možnost shranjevanja matičnih celic tudi iz mlečnih in modrostnih zob.

Direktor dr. Marko Strbad, univ. dipl. mikrobiol.

Več o ekipi in o laboratoriju

0 zadovoljnih staršev
0 izkušenih strokovnjakov
0 doktoratov
0 let izkušenj s celičnimi terapijami

Ključni partnerji

Storitev opravljamo v podjetju Biobanka, skupaj s certificiranimi donorskimi centri v Sloveniji. Celoten postopek poteka po licenci StemSaveTM - vodilnega svetovnega podjetja s področja shranjevanja in obdelave dentalnih matičnih celic. Dental je tudi partner švicarskega inštituta MBSI, vodilnega na področju biobančništva.

Dovoljenja in certifikati

Storitev opravljamo skupaj s certificiranimi donorskimi centri v sloveniji, celoten postopek pa poteka po licenci StemSaveTM - vodilnega svetovnega podjetja s področja shranjevanja in obdelave. Imamo vzpostavljen sistem kakovosti, ki izpolnjuje zahteve Nacionalne in Evropske zakonodaje, hkrati pa sledi številnim mednarodnim standardom; FACT-NetCord, JAICE, FDA, ASI.

  • DOVOLJENJE AGENCIJE JAZMP
  • POTRJENO S STRANI ASI
  • STEMSAVE RELIABLE PARTNER CERTIFIKAT
  • FDA REGISTRIRANO
  • AABB CERTIFIKAT
  • SIQ - za ISO 9001:2008

01 777 01 60

Brezplačno svetovanje vsak delovnik od 8h do 16h.
Z veseljem vam bomo pomagali.