Dental Junior

Celotno storitev izvajamo sami

Smo edini ponudnik, ki opravljamo celoten proces, od sklenitve pogodbe z vami, transporta, do zamrznitve ter shranjevanja vaše zobne pulpe v Sloveniji. Prav tako celice v primeru zdravljenja lahko dostavimo do vaše izbrane klinike in jih po potrebi pripravimo za neposredno klinično uporabo. Celotna veriga storitev, brez zunanjih izvajalcev, zagotavlja sledljivost in varnost vašega dragocenega biološkega vzorca.

Najhitrejši čas dostave v laboratorij

Za preživetje celic in kakovosten vzorec je odločilnega pomena čim krajši čas od odvzema do zamrznitve vzorca. Zaradi bližine našega laboratorija do vseh slovenskih donorskih centrov in lastnega prevoza je ta čas najkrajši – v povprečju samo 4h.

Skrbno testiranje vzorcev

Za vas v laboratoriju opravimo testiranja krvi na morebitne okužbe, matične celice preštejemo in določimo njihovo vitalnost ter v sterilnih pogojih kriogeno zamrznemo. S tem zagotavljamo najvišjo raven kakovosti shranjenih vzorcev vašega otroka v primeru uporabe za zdravljenje.

Vitalnost matičnih celic

Odsotnost virusa Hep B in C

Odsotnost HIV

Odsotnost povzročitelja sifilisa

Odsotnost bakterij

Odsotnost gliv

100% skladno s slovensko in EU zakonodajo

Smo edini ponudnik shranjevanja zobne pulpe, ki vam omogoča shranjevanje matičnih celic doma, v Sloveniji. V skladu z zakonom smo akreditirani s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke, za opravljanje dejavnosti shranjevanja zobne pulpe.

Več o zakonodaji

Vrhunski GMP laboratorij

Biobanka je ponosna lastnica novega, verificiranega GMP laboratorija. Termin GMP (Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa) je danes v svetu splošno prepoznan kot sinonim za popolno organizacijo in sledljivost obdelave bioloških vzorcev po (najvišjih) farmacevtskih standardih, po drugi stani pa kot okolje, v katerem se pripravljajo biološki pripravki namenjeni zdravljenju. Z načrtovanjem in izpeljavo projekta izgradnje GMP laboratorija, je Biobanka vzpostavila nov standard v slovenskem prostoru in širši regiji ter tako svojim strankam zagotovila popolno varnost in sledljivost pri obdelavi zobne pulpe.

Biometrična identifikacija

Protipotresno zaščiten laboratorij

Skladno z GMP prakso Dobra proizvodna praksa

Brezplačni vodnik o negi mlečnih zobkov

Čas za zobke

Brezplačni vodnik o negi mlečnih zobkov

  • Pravilna nega prvih zobkov
  • Kako in kdaj ščetkati
  • Kako preprečiti gnitje zob
  • Skrb za zobke od rojstva do 18 let